Lagi Berapa Bulan jee nak habis sem 2 ..

Assalamualaikum .. pehh , dah lame kot ta update something kat Blogger niee ,, hui hui . rindu nak menaip :( k pejam celik , pejam celik .. Alhamdulillah akhir bulan 6 (2014) tamat lah sudah aku berkemahiran dalam bidang jahitan di KKBN POTIAN ,, Awal bulan 4 cuti sem maybe seminggu setengah ..
Banyak pengalaman aku tempuhi kat kolej nieee .. Allah SWT saja tahu perasaan aku .. masalah kawan demi kawan , aku pelik kenapa masalah kawan yg aku kena tempuhi ,, Allahu :(
dah dah malas nak story pasal niee , nk cerita akhir bulan 6 kita kena praktikal (JAHITAN ) kena menghadap kain dan kain .. inilah aku :) praktikal insyaAllah amik kat area Kluang jee , Mak abah dah tolong cari kan terkejut aku :)) Hikhikhik .. hari tu balik2 jee mak bagi satu kad , then suruh telepon tapi ta call lagi pon .. huhuhuhu .. insyaAllah ,, cuti sem nie nak p kedai tersebut nak tengok keadaan kat sana ,, cik diah (cikgu kembar) dia pesan tengok keadaan sekeliling macam mane , cara dia ajar , tanye banyak2 kat bos tu ,, huhu ,, Thanks cik diah .. InsyaAllah aku bolehh ..
Kalau dah mahir , nak sambung Tahap3 kalau ada rezeki :))



#Eh , dah habislah awak2 ..
#Sambung esok esok okeee
#Pray For MH370
SUKA ENTRY INI , FOLLOW LAH SAYA

Keindahan ISLAM

Assalamualaikum wbt :) wahai penghuni-penghuni blogger aku tak tahu nak buat apa cuti sem ni , kerja nyee online 24 hours tapi kekadang boring yang teramat , tak ada patner nak bersembang so hanya mampu update bebukan , bace statement yang kita selama ini tak thu dan bla bla . huhu .. Oriat berbalik semula pada topic aku hari ni KEINDAHAN ISLAM .. #SubhanaAllah .. sekarang yang aku fikirkan dunia semakin tua , aku takut / seram / nak menanggis tengok perangai aku sendiri .. aq tak lah pandai sangat bab agama , tapi aq usaha untuk belajar agama lebih mendalam / lebih jauh :( subhanaAllah .. anytime kita boleh menghadap Ilahi , sudah bersediakah aku ????  ada satu masa itu  aq berfikir , kenapa perangai aku macam ni , kekadang Ok , kekadang macam (tuttttt) :( .. Syaitan sentiasa menghasut dan terus menghasut agar umat islam terus jatuh keriba syaitan .. #Allahuakhbar ..



SUKA ENTRY INI , FOLLOW LAH SAYA