hurm ,, hai ,, nak story ape yew ,, erm ,, sekejap jew an dah nak akhir tahun ,, hurm ,, rase sedih sngat ,, yelah ,, aq nieyh dah lah taon last tahun kat skola SMK SERI LALANG ,, hurm ,, rase taon nieyh emang pantas gila kilat lah ,, PEJAM celik PEJAM celik ,, dah nak msok 2012 kan3 ,, HUrm ,, kpd kekanwan aq yg masih stay kat SMK SL ,, jgn lupe aq ae ,, ta mcm dak yg dah pindah skola VOKE ,, walaweh ,, SOMBONG siot diorg ,,
urrrr ,, ko ta tegur aq ,, aq pon ta tegur ko ur ,, klau aq tegur ko pon ,, hurm ,, hampeeeeyyy ,, MEMBISU jewww kejooooo ko ,, BLAHHH ur weh ,, hope mber yg adew nan aq skrg ta acam tu ,, winkwinkwink ,,
k ur weh ,, ta dew topic nak ctew ,, lau adew ape2 ag ,, aq info ,, hihihi ,, 

COP2 ,, cun ta blog aq ,, hiihihihiihi ,,
#pujilahsikit ,, HEHEH ~

k Babai ,, Salam syg dari aq ,, muaxxxxxx ,,

                                                                                                                                       *eyla lala iela* 

SUKA ENTRY INI , FOLLOW LAH SAYA

Tiada ulasan:

Catat Ulasan