laman MUKA BUKU atau dikenali *facebook*




ha !! korang mesti adew muka buku kan ,, atau dikenali FB ,, alah ckp jew ,FB ,, 
korang dah thu ,, hurm ,, lagi pon skrg dah DARJAH 1 pon dah adew FB kan ,,
ape pon ta leh ur ,, korang tu dak kecik lagi ,, nak berFB buat ape kan ,, 
aneway ,, spe2 yg adew FB tu sudi2 lah ADD aq ,, hihihi ,,, *peace*

aq paling BENCI korang yg SOMBONG2 ,, hurm ,, alah kite dah awak ,, awak tegur lah kite 
balik ,, nanti tulis kat WALL ,, ckp sombong lah ,, nak block lah ,, ape korang nieyh ,, 
salah spe juge ,, korang tu yg sombong sngat ,, tetibe nak block2 org pulak ,, tetibe nak tulis kat 
wall ,, SOMBONG lah ,, ape pon ta leh ,, aq thu ko HENSEM,HOT,CANTIK,COMEL ,,
aq tegur korang ,, just ,, aq ta mau korang ckp aq SOMBONG ,, ha !! nasib baik adew button LIKE ,, 
ko ta moh tegur aq ,, atau ko ta mau blas tegur aq ,, sekurang2 nyew ,, aq akan LIKE korng punye status ,,
*sampai lebam*

untuk pengentahuan korang ,, aq memang BENCI sesangat ,, kalau korang buzy semane pon ,, wt pew 
ON fb ,, bile org hantar chat ,, ko replay buzy ur ,, otak ko ur ,, dah tau buzy tu ,, yg ngade2 ON fb wt pew
ur brooo ,, baik terjun bangunan sane ,, harap jew muke hensem ,, tpi otak kosong ,, ooopsss ,,
*sory spe yg terase* 

#owkey lah beb ,, penat lah menaip ,, HEHE ~ *peace*
salam syg dari aq ,, owkey babai ,, muaxxxxxxxxxxx ,,   :)

SUKA ENTRY INI , FOLLOW LAH SAYA

Tiada ulasan:

Catat Ulasan