LANGKAWI :))


 
HEHE ,, yeah ,, aku dpt juge pergi LANGKAWI ,, yeah ,, HEHE ~
tempat-2 yg aku mengindam ,, HIHI ,, aku pon ta thu npe aku nak sngat pergi sne ,,
HEHE ~  tpi yg ta best aku ta dpt pergi kat burung helang tu ,, sob-sob-sob ,,
sedih nyew ,, HEHE ~ aku bukan p gan family ,,  aku p gan PKWE aq ,, hahhah ,,
acecceccecehhh ,, ta dew lah ,, aq ta dew pkwe lah ,, hihi ,, spe nk at aku ,, HEHE ~
aku p rombongan FELDA ,, hehe ~ dgn mkcik2 ,, OMG ,, hahha ,, layan ,, asal aq bahagia at sne ,,
aq ta kacau ko ,, so ko jgn nak dok-2 kacau aq org TUA ,, hahah ,, aq memang ta suka p
rombongan gan org TUA ,, memang yg firts and last aq p gan org TUA ,, hhaha ,, mulut diorng ,,
memang mcm ,, isk2 ,, sakit hati jew ,, klau p gan parents aku ta pew ur gak ,, senang hati ,, HEHE ~
aku p sne gan mama aku , ct and aku and MKCIK-2 ,, mama aku tu ,, bukan mama kandung aq ,,
dia tu mama angkat aku ,, tp aku memang dah anggap dia sbgai mama kandung aq yg terbaikkkk ,,
HEHE ~ dia super spotting mama doh ,, ko adew ,,, ta dew kan ,, !! hahah ~~
 
k ur ,, babai ,, aku ta thu nak ctew pew ag ,, kalau nk tengok gmbar aq at sne ,,
add FB aq ,, (muka buku) ,, then aq app korang ,, then korang bole lah gok pic-2 kiteorg kat sne ,,
HEHE ~ k bye ,, salam ,, muaxxxxx ,,, :)))
 

SUKA ENTRY INI , FOLLOW LAH SAYA

Tiada ulasan:

Catat Ulasan