Terlama




hy ,, aq nak story ari nieyh ,, pasal topic diatas ,, HEHE ~ korang tau ta ape bende nyew ,,
hihihi ~ sebenarnyew an ,, hari nieyh 01.11.2011 ,, korang tau aq wt pew ,, winkwink ,,,
aq setting blog paling lame yg penah aq lakukan ,, korang nak thu dari PUKUL bpe ,, ! !
HEhe ~ aq jujur lah ,, dari PUKUL 3.30ptg-12.00mlm ,, HEHEH ~ lame kan ,, balik skola jew ,, aq terus ,,
open my laptop ,, dgn ta mndi nyew ,, HEHE ~ bukan aq ta mandi sampai pukul 12mlam ,, ptg tu aq p lah manti dlam pukul 7ptg ,, huhuhuuuh~ ,, parents aq pon dah bising ,, tapi aq bodo jew ,, aq pon ta thu ,, akhir2 nieyh ,, aq setting blog jew ,, CANTIK ta juga ,, HEHE  ~ cik FACEBOOK n cik TWITTER aq pon da mjok an aq ,,yelah ,, aq ta gune diorg lame2 ,, HEHE ~ *sory* yeee cik FB n TWEET ,, 
nanti klau BLOG aq dah CUN ,, kite oN9 lame2 yeeee ,, ! ! HEHE ~ #peace,, selamat brother aq ta dew ,,
die p study ,, HEHE ~ lau adew ,, ta nyew sehari suntuk menghadap LAPTOP aq ,, ape2 pon ,, korang sudi2 lah singgah BLOG aq yee syg ,, BTW ,, thanks sesanggat kpd dak kecik sorang nieyh ,, yg sentiasa bg aq semangat utk terus wt BLOG ,, korang nak thu spe dak kecik nieyh ,, nama dia AIN ,, tpie aq pling suka nme FB dye AEN YAYA , HEHEH ~ dak nyew comel,cun,and prefeck lah ,, HEHE ~ adq aen ,,
thanks sport akq ,, 


#owkey lah aq nak p tidooo ,, mate aq pon dah nak LEBAM ,, tahan ngantok ,, HEHE ~ *peace
k BABAI ,, salam syg dari ^eyLa laLa ieLa^  and salam 1 Malaysia ,, cehhh waaaa ,!! HEHE ~
muaxxxxxx ,,,  :)


SUKA ENTRY INI , FOLLOW LAH SAYA

Tiada ulasan:

Catat Ulasan