waaa !!! so sweet ,,,






hy,,korang ,, hari nieyh aq nak ctew ,, topic yg terpapang diatas ,, korang tau ape ,, ?
hehe~ cerita lah ,, npe ctew tu PASTA ,, ctew korea ,, hehe ~ best tau ,,
ctew tu tadi memang sweet sangat2 ,,, hihihi ,,, chef tu hensem tau ,, awek dia comey 
tau ,, korang adew ,, "ta dew kan" hehe ~ chef tu garang tau ,, buat aq takut jew , hehhe ,,
tpie hati dia baik ,, aq "suka" hehehhe ,, *KU SYOK KAT DIA* heheh ,, tpie kalau soal
kerja memang dia serius ,, smpai2 awek dia pon dia terkam ,, hehe ~ dah kena mrah satu hari
suntuk ,, pas tu bebaik semula ,, woow ,, HEHE ~ 



#dah tu jew lah aq nak story sebenar nyew ,, hihihi ,, ^_^

owkey , babai syg ,, salam sayang dari aq ,, and nak bg kiss sikit ,, muaxxxxx ,, 
*eh ,, terlebih pulak ,, hehehe ~ 

SUKA ENTRY INI , FOLLOW LAH SAYA

Tiada ulasan:

Catat Ulasan