ABANG n KAKAK FB ,,~





hyeep ,, korang ,, hari nieyh aku nak ctew psal TOPIC yg tertera diatas ,, 
ha !! korang mesti nak thu kan spe orang yg aku akan  CERITA kannnn ,, HEHE ~ 
aku daa angap diorang semua mcm ABANG n AKAK aku sendiri ,, HEHE ~ 
diorang nie CANTIK n HENSEM tauuu ,,, HEHE ~ *PEACE ,,

NAMA beliau ,,

*ABANG imran Ciabatta 
*ABANG chika Miro nakamichi

*AKAK nyna Moymoy
*AKAK cah Shasha

HEHE ~ ok ,,, korang daa thu kaan nme2 beliau ,, HEHE ~ now aku nak ctew ,,
npe aku angap diorang akak n abang aku ,, HEHE ~ *PEACE 


okkkk ,, yg pertama ,, ABANG imran 

*frist time aku ADD dia ,, aku ingat dia PAKCIK yg sombong ,, HEHE  ~ *sory
*pas tu daa kenal ,, rupe2 nyew dia PAKCIK yg baikkk ,, HEHE ~ ta sombong ,, 
*dia nieyh memang SUKE sangat dgn LADY GAGA ,, ,, HEHE ~ lady gaga super cun ,,
tu yg PAKCIK im suke at diaa ,, HHEHE ~ 
*PAKCIK im masih stady ag , kat mne taa ,, HEHE ~ 
*akhir2 nieyh dia jarang ON9 FB ,, sebab dia baru masuk Sem baru ,,
tu yg busy memanjang ,, HEHE ~ 
*aku lebih suke panggil dia PAKCIK daripade abang ,, HEHE ~ *soryyyy

            
                               ok sekarang aku nak tunjuk kan pic dia ,, HENSEM tauuu ,, HEHHE ~  



ha !! tu diaa ABANG hensemm ,, HEHE ~~


   
                                            


ha !! nieyh pic kedua dia ,, HEHE ~ aku suke dua2 pic nieyh ,,
nmpak SUPER hensem ,, HEHE ~ 

*ABANG im ,, sory kite amik pic abang ,, HEHE ~ *peace


ok cerita pertama daa siap ,, now aku nak ctew psal ABANG yg kedua ,, HEHE ,,
nme dia CHIKa Miro ,, 

*Firts time aku ADD dia ,, aku bace info dia ,, HEHE ~ 
info dia memang MELETOP ,, heheh ~ 
*spe nak ADD dia ,, kena tegurr ,, kalau ta dia akan REMOVE korang ,, HAHHA ,, 
serammm meyhhhh ,, HHAHAH ~~ 
*aq tegurr laa jugaaa ,, Kite suke main LIKE-2 ,, HEHE ~ 
aku LIKE status dia ,, dia LIKE status aku ,, hehheh ,, aku ta sombong ok ,, 
semua org aku teguur  ,, hhehe ,,, 
*dia adew BUAH HATI tau ,, tpi entah laa ,, tetibe jee dia tulis kat wall dia ,, SINGLE ,, 
npe nieyh !! 
*kalau korang nak thu  BUAH hati dia comel sngat ,, HHEHE ~ 

                                            OK skrang aku nak tunjuk kan PIC dia ,, 


               waaa !! HENSEM kannnn ,, HEHE ~ dia kat FB  ,, HOT laa jugaa ,,, 
                                             HIHI ,, *peace ,, 
  
                                     *ABANG miro ,, sory kite amik pic abang ,, HIHI ~

ok ,, skang ctew yg nieyh daa abis ,, now aku nak ctew psal AKAK pulakkk ,, HEHE ~ 

nme akak nieyh ,, nyna MOymoy ,, hehhe ,, nme yg pelikkk ,, hihi ,,
kite ta thu laaa nme sebenar dia ,, yg kite thu ,, nyna jee ,, hehhe ,,, 

*firts TIME aku kenal diaa ,, aku tegur akak nieyy duluu ,, HEHE ~ sebelom nieyh ,, aku ADD akak nieyh ,, pas tu membisu jjeee .. HEHHE ~ pas tu daa lame2 tu ,, aku tengok PIC akak tu ,, 
waa !! COMEL sngat ,, stlye rambut dia ,, aku suke sngat ,, 
rambut dia mcm Alya ,, HHEHE ~ 
*aku chat dgn akak nyna ,, aku akap laa dia ,, comel ,, pas tu ,, dia ta moh terima ,, ehheh ,,
npe taa ,, dia akap ,, pic nieyh Edit ,, pas aku ckp laa ,, edit keww ta ,, akak memang comel ,, 
*sat ag aku tunjuk an pic dia .. COMEL,CANTIK ,,

                                                      OK ,, nieyh pic AKAK tuu ,, !!


COMEL kann3 ,, korang tengok RAMBUT dia ,,
mcm alya kan3 ,, HEHE ~ nieyh pic dia ta pakai tudung ,,
pic yg pakai tudung aku adew ,, jap2 ,, 
okkkk ,,


okkk ,, korang tengok pic akak tu ,, 
pakai tudung ,, LAGI comel kaann ,,
sedang kan ta pakai tudung pon akak tu kelihatan sungguh COMEL ,,
apetah lagi ,, kalau pakai tudung ,, waa!! ,, :))

AKAK nyna ,, sory kite amik PIC akak ,, HEHE ~ *peace


okkk ,, cerita diatas daa abis ,, now cerita pasal ,, sis sorang lg , HEHE ~ 

nme sis nieyh ,, CAH shahsa ,, akak yg penah aku kenal ,,
dulu dia sekola , satu skola dengan aku ,, tp skrang daa ta ,, bab daa abis skola ,
now dia stady kat UiTm Alor GAjah , MELAKA ,, HEHE ~ 

*firts time aku teguur akak nieyh ,, kat FB ,, kalau nak tegurr kat skola ,, malu laa ,!! 
hhehe ~ so ,, tegur kat FB jee ,, laaa ,, heheheh ,,
*akak nieyh ,, kecik2 comel tau taaa ,, bentuk badan dia kecik2 jee ,, tp comel ,,
hehehh ,, ok ,, akak cah nieyh ,, aku ta dew bnyak sngat ctew ,, HEHHE ~ 

                                        OK skrang aku nak tunjuk kan PIC dia ,, HEHHE ,,


waa !! comel kann ,, hehhe ,, yg nieyh ,,, pic dia ta pakai tudung ,,
yg pakai ,, yg pakai tudung ,, yg dibawahhh ,,,


comel kan dia pakai tudung ,, HEHE ,,
mcm akak nyna ,, HEHH ~  ,,

AKAK cah ,, sory yee kite amik pic akak ,, HEHHE ,,  *peace



OK ,, penat siot aku menaippp ,, HAHHAH !! ta laa bnyak sngat ,, hehhe ,
okkk ,, skrang cerita aku daa abis ,, kalau adew mse ,, aku smbong lg yee ,, tpi ,,
bukan pasal akak n abang ,, aku cerita psal ,, FRIEND FB aku ,, yg hensem2 n cun2 ,, HHEHE '~
*PEACE ,,

ok ,, bye korang ,,, muaxxx ,, salam ,,

eh ,, cop2 ,, untuk ABANG n AKAK aku yg diatas ,, 
sory yee ,, kite amik pic abang n akak ,, 
untuk ABANG miro ,, sory ,, kite dapat jumpe satu jeee pic abang ,, HEHHE ,,~ *peace ,,, :))

salam sayang dari kite ,, HEHHE ,,~~
            

    





                       


SUKA ENTRY INI , FOLLOW LAH SAYA

Tiada ulasan:

Catat Ulasan