BULAN 1 - BULAN 2

ASSALAMUALAIKUM
 OK ,, HAPPY NEW YEAR , haha ,, walaupun dah start bulan 2 , hahha ,, sorrry ur beb ,, aku da mlas sikit nk on9 blog nieyhh ,, hahha ,, so bulan 1 (2012) ,, aq ta menaip langsong ,, hehe ,, btw ,, aku rindu sngat dgn blog2 yg lain ,, miss you all ,, ehh ,, aku nak ctew psal bulan 1 ,, hehe ,, oke ,, aku stay SINGLE lg oke ,, hehe ,, releks sudaa ,, walauppun dihati ini ingin merasa bercinta ,, tp aq akan tnggu ,, hehe ,, peace ,, ramai mber aq ckp ,, aq nieyh seeorg yg memilih ,, oke FINE ,, ! ! ! AKU MEMANG MEMILIH ,, aq ta suka lelaki yang tak jaga kebersihan ,, hehe ,, peace ,, oke ,, pasal single aq dah ctew ,, now aku nk ctew psal ,, apee aekk ,, hurmm ,, haa !! thu nieyh thun last aku bersekolah DI SMK SERI LALANG ,, hehe ,, nk thu kenapa ,, bukan aku pindah meyhh ,, tahun nieyh aku FORM 5 ,, <--- sunio nieyh wehh ,, hhaha ,, so aku nak belajar btol2 ,, walaupun aku ta sepandai kau-kau-kau-kau ,, okee ,, bulan 1 jugee lahh ,, aku dpt MOTOR ,,, hehe ,, scooter meyhh ,, scooter ---> ( EGO S )



SAYANG KAU MOTOR ,, hahha :PP

hehhe ,, adew motor ,, tp ta dok LESEN , hahhahhaha ,, lawakk kann ,,, bukan ta moh amikk ,, abah kite suruh amik lepas EZXAM lahh ,, hehe ,, dia suruh fokus SPM ,, hehe ,, then ABAH gan MAK ckp ,, terus amik LESEN MOTOR AND CAR ,, hehhe ,, OMG ,, over gituu ,, tp aku ta amik LESEN car kot ,, bab aq blom sedia ,, hehhehe ,, tp dah adew angan2 nk drive ,, hehhe ,, oke ,, bulan 1 punye ctew dah abis ,, NOW aku nk ctew psal bulan 2 ,, okee ,, nak ctew psal bukan 2 pulakk ,, heheh ,, bulan 2 ta dew ctew sngat lahh ,, hehhe ,, hurmm ,, apee aekk aku nk ctew ,, haaa !! bulan 2 ,, befday mber akuu ,, hehe ,, nme dia NURUL AFIQAH BINTI MD.ANUAR ,, lepas hari thaipusam ,, hari rabu 8.2.2012 , befday dyee ,, okee ,, aku nk wish ,, wlaupun ,, lame lgg ,, hehhe ,, oke makcikk fieqa ,, HAPPY BEFDAY yunkk ,, hope kite friend for everr ,, okee ,,, nak aku buat kek untukk ko ,, hhaha ,,

makan tau,, hahha ,, :PP

okee ,, oke ,, befday mber aku dah ,,skrng aku nk ctew psal befday ABANG ANGKAT aku ,, yg hensem ,, hehhe ,, kening seksi ,, hhaha ,, joke jee lahh ,, okee ,, 24.08.2012 pulak befday abg im ,, niat aku ,, nk bg prasent at dia ,, tp aq ta pndai nk POS ,, heheh ,, cm mne nieyhh ,, aku ckp gn abg im ,, lau adew rezeki ,, insya-Allah ,, adik pos ,, hehe ,, too abg im ,, yg dah ta bpe lame lg befday dye ,, adik nk wish ,, HAPPY BEFDAY ,, syg abg ketat-ketat ,, heheh ,, teringin nk jumpe abg im ,, hehe ,, okee ,, selanjut nyew kite wish abg kat FB okee ,, heheh ,, :))


*okee ,, ctew dah abis ,, hahah ,, kan aku dah kate cetew aku ,, tak best ,, btol kann ,, hehhe ,, okelahh ,, 
byeeee ,, assalamualaikum u all semua ,, :)) love u 


SUKA ENTRY INI , FOLLOW LAH SAYA

Tiada ulasan:

Catat Ulasan