Donut

assalamualaikum ,, 06. 02 . 2012 ,, hari isnin (cuti sekola) pada pukul 5.30 ptg ,, :)  okee ,, now aku nk story ,, pasal apee aekk ,, hurmm ,, haa !! tadi mse aku at umahh ,, ta dew wt ape2 ,, just ON LEPTOP jee ,, boring jugakk kann ,, so ,, dgn niat yg baikk ,, aku pergi DAPUR , korang nak thu aku wt apeee ,, haa !! bukan MAKAN ,, okeee ,, hehe ,, aku buat DONUT ,, heheh ,, sat ag aku tunjukk an pic nyeeww ,, hahah ,, aku buat sarapan PETANG ,, hehe ,, sje buatt ,, homework dah siapp ,, thenn ,, aku pon FREE TIME ,, so aku pon buattt ,, heheh ,,, sape SUKA DONUT ,, angkat tngann ,, heheh ,,


okee ,, dah siap di uli ,, hehe ,, gebu gilee ,, hehe ,, 
ehh ,, blom siap lg ,, hehe ,, step no 2 ,, buat BENTUK ,, 



okee ,, dah siap uli ,, tapi , adee kecik , adee besorr ann ,,
hahhahahha ,, pape pown ,, klau dah siap ,, mkn juge kann , hehehhe ,,
lepas nieyh aku nk tunjukk an HASIL nyee ,, hehe ,,



haa !! nieyh lah asil nyee ,, 
nyami-nyamiiii ,, :)) jempu makan semua ,, hhehhehe ,, 



hehe ~ haa !! korang dah tengokk kann ,, hurmmmm ,, sedapp taa ,, heheh ,, 
okee ,, lahh ,, malas nk ctew panjang2 ,, heheh ,,  

bye ,, semua ,, assalamualaikum :))





SUKA ENTRY INI , FOLLOW LAH SAYA

Tiada ulasan:

Catat Ulasan