Aku nak beli

Assalamualaikum , Hye :) Good Morning Everybody . Selamat berhujung Minggu. *Peace !! korang , hari nieyh eyla nak share story pasal topic diatas .. Hehe . Aku Nak Beli ?? Beli Ape ??
Jeng-jeng-jeng !! Hehe , Okee !! eyla minat gile dgn TABLET !! i-pad ta mampu beli , SO , eyla ingat nak beli TABLET jew , tapi no money ,, Hehe ,,ehh ,, Tak adee duit tapi nak beli , macam mnee tu , kalau boleh eyla nak beli guna duit eyla kumpul sendiri , kalau nak pintak Mak n Abah , dahh tentu-tentu dia orang ta bagi punyee ,, Hehe ,, :) ,, Akak sedare eyla dah beli , dyee cakap , Murah jew !! Betul kew MURAH !!! Tapikan korang , adekk eyla ta bagi beli , dyee cakap baik beli Blackberry ,, Mak aii ,, Pokai duit eyla wehh , Hehe , eyla sebenar nyew ta berape minat dengan Blackberry ,,


Tengok tuu , Tablet Wehh !!
Korang adee duit lebih ta , meyh belanje eyla , Hehe 
Ta dew lahh gurau je :))
*Peace


SUKA ENTRY INI , FOLLOW LAH SAYA