Blog

Assalamualaikum , hai , bulan puasa hari tu eyla update blog 1 statment jew kan , btw , Hari nie dah masuk bulah zulhijjah , (AIDILADHA) okee , eyla pon ta thu nak tulis ape , eyla cume nak wish SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA kepada semua umat islam , Pape pon , Lepas Hari raya haji , dalam seminggu tu , eyla dahh kenal study sampai lebam , ceh wahh ,, 05/11/2012 <--- SPM start .. hari yang sangat dinanti2 kan oleh semua student SPM ,, kan2 ,, hehehe , abis SPM jew , eyla nak aktif Blog , enth la , tetibee jew nak aktif , dah bpe tahun eyla buat blog nieyh ,, bru sekarang nak aktif , eyla start buat blog nieyh form 3 or 4 , smpai la skrang , blog eyla ta cantik mane , nak edit cantik2 ,, next week kot , hmm ,, mybe blog eyla nieyh BOSAN sikit , yelah , tak cantik mane , hehe ,, Oke lahh korang ,, nakk test2 edit kejap ,, bye2 ,,
Assalamualikum ^_^
SUKA ENTRY INI , FOLLOW LAH SAYA