Buat Homework !!

Assalamualaikum pembuka kata :) Oke korang nak story pasal topic diatas , BUAT HOMEWORK !!
eyla saje-saje jew nak share story kat korang , *Peace !! Okee , Malam nie ingatkan nak buat homework BI sampai lebam-lebam mata , Tapi !! Kalau dah online , memang ta buat la homework tu , Hehe ,
Gonjol-kan ! Mesti diantara korang ada yang macam tu kan , Mula-mula dah niat nak study , lepas tu nampak Leptop/i-pad/komputer dan lain-lain kat tepi meja , mula-mula saje jew nak pegang-pegang , lepas tu dah pegang punya pegang , Terus buka FACEBOOK / TWITTER / BLOG dan lain-lain , Kan-kan-kan !! Tak payah nak tipu , Hehe , korang nak tahu pekara macam nieyh selalu belaku kat  eyla , mula-mula jew nak buat homework / study ,, Hmm ,, Tapi tak elokkan buat macam tu , macam mane nak berjaya , kalau terus ONLINE jew kann ,, eyla selalu cakap kat diri sendiri macam tu , Hehe :) Tapi kalau nak online kekadang kew selalu kew ,, suka hati korang la , Internet masing2 ,, Betul tak ,, Tapi kan , eyla kalau dah nampak laptop , eyla kena simpan cepat-cepat kat laci Mak , Hehe ,, kalau ta simpan , nanti laptop tu panggil macam nieyh "Hoi Gunalah Aku" Hehe , ceh wah !`! , Oke lah korang , story kat atas tu bukan nak ceramah kat korang kew ape , eyla sjew share story ,, :) Okee ,, Chill *Peace




Comelkan kalau study sampai lebam !! Hehe 
Pape pon , Eyla mintak maaf , kalau ada tersalah type kew !!
Bye-bye , Assalamualaikum :)) *Peace


SUKA ENTRY INI , FOLLOW LAH SAYA