Lebih Awal

Assalamualaikum , pembuka kata , oke korang nampak tak TOPIC diatas tu LEBIH AWAL . Hehe . Birthday eyla 18/11/2012 . Hari peperiksaan sedunia yang dinanti2kan oleh semua Student SPM , . Okee . eyla nak cerita , pasal topic diatas ,hehe , adek eyla paling rajin Bagi bear kat eyla nama dia
(MOHD SYAZLAN BIN WASIMAN) budak kecik nieyhh ade kembar , kembar dye Perempuan ,
(NUR SYAZLIN BINTI WASIMAN) , budakk dua orang nieyh paling rapat dengan eyla , kalau ada ape problem jew , mesti dye org jumpe eyla ,, SAYANG gilee kot eyla kat dyee , hehe ,, tapi yang pelik , birthday budak kembar nieyh eyla ta pernah bg present , tp birthday eyla , rajin gile kot bg present kat eyla *Terharu <3 ,,

  

COMEL kan <3 
Thanks adekk :) 
SAYANG KORANG KETAT-KETAT ..

SUKA ENTRY INI , FOLLOW LAH SAYA