Jamuan Pengawas

Assalamualaikum , Korang !! Ha !!hari ni eyla cuti , sebab kat sekolah ade penyampaian Anugerah Cemerlang !! kenape eyla ta terpilih , hmm , entah la ,maybe ta adee rezeki nak dpt anugerah cemerlang :))
Oke , korang mesti nampakkan topic diatas tu JAMUAN SEKOLAH . Okee !! Semalam pada 1/11/2012
sekolah eyla ade buat jamuan PENGAWAS kat Hotel !! mula memang ta nak pergi , lepas tu fikir2kan balik, tahun nieyh eyla last sekolah , dan last juga jadi PENGAWAS SEKOLAH !! hmm , terasa Sedih tau nak tinggalkan sekolah :"( -sob-sob-sob ,, pape pon kita kena terus kan cita-cita , kan3 ,, hehe ,, btw , eyla happy gile smlam , dpat snap2 pic , tp ta banyak pon ,, hehe ,, oke laa korang , eyla nak share pic yg eyla dapat , SEMALAM :)) bukan pic eyla , tapi hadiah2 :))




Firts , Dapat nieyhh , Ehh !! bukan patung ae ,, 
Nombor tu (31)



Second , Dapat nieyhh , Asil dari Nombor (31)
Hehe ,, Dapat cabutan betuah !!:))
Nak tahu isi nyeww apee ?? Jom tengokk 



Hehe ,,  Ha !! nieyhh laa isi nyeww ,, 
Jajan jew (makanan ringan)
Haha :))


Third , dapat cawan !! Hehe ,, :))



Finally !! Yeahh  ,, Dapat kereta !! Cehh wahh , 
Dapat SIJIL :)) 

Ha !! Korang , tu semua eyla dapat masa jamuan pengawas ,, Hehe 
Pape pon thanks kepada pengawas2 yg meng idea kan majlis yg agak Best nieyhh !! Hehe
SEKIAN !! tu laa cerita eyla :))
Byee ,, korang semua yang CUTE lagi KACAK lagi CANTIK :))
Assalamualaikum <3






SUKA ENTRY INI , FOLLOW LAH SAYA