Freedom After SPM ◕‿◕

Assalamualaikum ,, mesti awak semua tahukan maksud FREEDOM ?? Hehe .. tajuk hari ini
"KEBEBESAN SELEPAS SPM " dah nak masuk TAHUN BARU tapi eyla baru nak update . Hehe .. BLOG eyla buruk , Hmmm , tu yg jarang nak update :( tapi tangan ni selalu gatal nak update .. Hehe *Peace
Member-member eyla semua mesti dah kerja sementara tunggu result .. Hmm ,but eyla duduk rumah jew , makin besarkan badan :( Mak eyla macam tak bagi kerja . Tapi eyla nak mempunyai pengelaman BEKERJA .. Hehe .. eyla nak merasai Alam pekerjaan walaupun sekejap :( Sob-sob-sob :'(
Ok !! back to topic .. Selepas jew abis paper Akhir , Semua Jerit2 (Yeah abis spm) , Conteng baju2 mereka , Waaa !! seronok nyeww .. tapi eyla ,, rasa macam sedih dan tak percaya yang eyla akan tamat ALAM PERSEKOLAHAN !!!!!!! tapi nak buat macam mana , masa terus berjalan .. kan-kan
eyla abis spm 29/11/2012 .. masuk jew bulan 12 , eyla terus buat Lesen , eyla buat lesen motor dahulu , baru kereta , maybe , kereta lambat lagi .. :)) Yeahh ,, now eyla dah dapat lesen ,, Asikkkk !! Hehe ,, boleh merempit , *joking* ceh wah ,, Ehh ,, mane boleh merempit salah guna nama nyee tu ,, Hehe ,, by the way , Now eyla jadi pengangur sepenuh masa , Haha :)) maybe tak kot , eyla adee APPLY kerja .. tapi belom dipanggil , kebanyakkan eyla apply kerja , semua balik MALAM ,, OMG .. TAK NAK !!!!!! ..
Mak kate kalau nak kerja , balik petang , Hehe :))


Okee lah korang ,, eyla tak nak Main Ask.fm ,, Hehe ,, kalau korang free Ask lah eyla
(( http://ask.fm/eyladebab ))
Bye-bye sayang semua :)) Muahhhh *di pipi gemu korang* Assalamualaikum ,, ◕‿◕
SUKA ENTRY INI , FOLLOW LAH SAYA