Ya Allah :(

Assalamualaikum , sedih sangat hari nieyh , eyla pon tak tahu kenapa :( .. Tadi pagi eyla menangis ..
SEBAB .. eyla tgok tv3 . cerita nyeww sedihh sangat , cerita jepun :(( Sob-sob .. (nangis)
kalau korang tengok memang korang menang menangis punya ,, Hehe :)) *Peace .. sebenar nyew eyla tak boleh tengok cerita sedih2 , nanti mesti eyla menangis :'( *Serius eyla cakap .. kalau cerita yang eyla nak tengok , mesti eyla tanya dulu kat adik2 or parents eyla (cerita nie sedih tak) Haha :)) kalau sedih , eyla memang jarang tengok , lagi2 kalau ceritanya pasal HAIWAN .. mesti eyla menangis :) Hehe ..
Lepas jew menangis tadi pagi , malam pulak ?? ha !! kenapa dgn eyla .. Oke !! tadi eyla on9 Ask.fm . tetiba ada orang sent soalan ?? (FUCK YOU) Ya Allah !! eyla nak menangis sebalik sahaja melihat perkataan tu :(
tapi eyla sabar .. mungkin ini semua adalah ujian daripada Allah , So kita mestilah menerima ujian tu dengan hati yang terbuka luas .. InsyaAllah ^_^ Okee !! Chilll eyla :(( Jangan sedih2 .. Hehe *Peace ..



SUKA ENTRY INI , FOLLOW LAH SAYA