Alhamdulillah

Assalamualaikum , Hai korang ,eyla tak tahu nak buat apa kat rumah , boring sesangat :( .. Hmmm , pape pon , dalam kesedihan , eyla gembira gile , kerana eyla dah bole guna PHOTOSHOP sikit-sikit :) eyla dah lame nak mencuba2 , tapi akhir nya jadi juga . walaupun . tak secantik korang edit :) HEHE
okee .. di bawah nie ada something eyla edit .. Hehe *Peace .. >_<




Maaf tak cantik mana , sebab baru nak try2 :)) Hehe 






SUKA ENTRY INI , FOLLOW LAH SAYA

Tiada ulasan:

Catat Ulasan