Amacam sekolah *_*

Assalamualaikum , hai pembaca-pembaca blog eyla  a.k.a (Miss Debab) ,hehe, Eh , adee ke pembaca-pembaca ,entah2 tak dew . it's oke . eyla buat blog nie pon saje2 .. :) *Peace .. Haa!! adek2 diluar sana , macam mane sekolah . (Best / Seronok / Sedih / Happy / and whatever lah) Alah , sekolah mestilah best , dan sekolah juga kite bole belajar / jumpa kawan baru / jumpa pakwe^makwe / gelak ketawa dan sebagainya .. JUMPA pakwe^makwe .. Ehh ,, tak moh - tak moh  , sekolah bukan tempat mencari JODOH or mencari COUPLE ??betul tak .. Hehe .. Hari ini second days korang sekolah kan . Pape pon eyla nak wish ,, SELAMAT KEMBALI KE SEKOLAH Wahai adik2 yang comel-comel :)) Hari ini jew , adek eyla dah cuti , baru masuk 2 hari sekolah , dah cuti , GONJOLKAN !!  dia demam , sakit .. tu yang abah tak bagi sekolah.. Hehe .. UNTUNGLAH . minggu akhir bulan 12 (2012) hari tu dye dah start sakit .. Sampai sekarang tak baik lagi ,, Kesian .. tapi yang pelik tu , boleh mintak suruh belikan air KELAPA :)) Yummyyyy .. kalau korang kenal eyla , mesti korang tahu , eyla nie pergi belikan ke tidak .. Haha . jawapan nya TIDAK .. haha .. eyla malas , nak bawa motor , Hehe *Peace ..
                                             

     Okee !! Byee korang ,, eyla nak rehat kejap , Penat :(
     Hehe ,, Assalamualaikum , Muahhhhhhh :*


                                                                                                                             
                                                                                   Hanya mencuba ------->

SUKA ENTRY INI , FOLLOW LAH SAYA

Tiada ulasan:

Catat Ulasan