KEMBALI MENAIP .

Assalamualaikum , Hai hai :) dah dekat sebulan eyla tak menaip kann-kan .. Hmmm,kan eyla ada buat entry pasal eyla nak pergi khusus Pertanian  kat tempat kerja abah , Now , dah masuk 3 minggu eyla bersama rakan2 baru .. Hehe .. Happy sangat dapat kenal dengan dorang semua .. ada yang eyla tak tahu selama ini , member baru ingatkan , yang paling best ! selamat member2 dorm eyla (OK-OK) .. pengenalan eyla dengan member2 baru juga mengubah cara pakaian eyla sikit demi sedikit .. Alhamdulillah  .. dalam 3 minggu juga eyla dah banyak belajar , walaupun eyla amik KOS (PKT) aka (PEMBANGUNAN KELUARGA TANI) tapi setiap hari RABU eyla dan member2 yang lain mesti kena turun ladang aka (LADANG KONGSI) .. setakat yang eyla tahu ladang kongsi ni best , hmmmm , baru menabur benih so tak berapa bestlah ,, hahah , kena hari-hari siram pulak tu  Adoiiiiii ~~~ (Pening-pening) .. Oke , now eyla nak cerita pulak pasal Kelas (PKT) eyla .. hehe , best sesangat dapat belajar memacam ,setakar nie eyla baru belajar buat AIR SOYA , TAUFU , TAUHU , TEMPE , CINCAU , ROTI MANIS , ROTI PEDAS , dan SRI KAYA <-- ha !! tu semua yang eyla belajar dalam masa 3 bulan ,, Hehe ,, Bestttt ~~ dan mudah untuk membuatnya :) you alls kalau ada Modal , Insya-Allah boleh buat punya .. Hehehhehehehhehehheheheheh >_< Ehhhh  eyla ada gambar nya , bukan eyla main tulis jew ... tapi tak semua lah ... Heheh . 

Oke nie antara gambar eyla snap , yang nie masa buat Tauhu .. Maaf kalau korang tak faham ~~



TAUHU 




CINCAU dan TEMPE





ROTI MANIS 




ROTI PEDAS




SRI KAYA 


Okee , itu lah antara gambar nyew .. Hehehe .. jika mahukan resepi sila Ask saya okeee :)
Maaf tak ada gambar AIR SOYA dan TAUFU ... Hehehehehhe :)
Semoga korang happy dengan entry eyla pada tengan bulan 3 nie :)
 Bye-bye .. Assalamualaikum .... 





SUKA ENTRY INI , FOLLOW LAH SAYA

Tiada ulasan:

Catat Ulasan